Noggrann dokumentation

Vad kan vi hjälpa dig med?

Detta är varför:

Noggrann dokumentation

Med vår breda kunskap och dedikerade engagemang erbjuder vi en omfattande portfölj av tjänster inom redovisning, revision och rådgivning. Vi ser fram emot att höra från dig för att dela mer information om vårt tjänsteutbud och hur vi kan hjälpa ditt företag. Välkommen att kontakta oss!

Slipp onödiga resor till brevlådan eller besväret med att bära på kvitton. Hos oss är allting digitalt och flexibelt. Du kan enkelt skicka in ditt material via app eller via e-post, och sedan tar vi hand om resten. Det betyder att du kan vara var som helst i världen, men ändå bara ett knapptryck ifrån oss. Det blir inte enklare än så här.

Rådgivning

 • Bolagsbildning
 • Privatekonomi
 • Skattefrågor
 • Företagsekonomi
 • Företagsrätt
 • Försäkringsfrågor
 • Företagsöverlåtelser
secretary, used, glasses-2199013.jpg

Redovisning

 • Bokföring
 • Ekonomisk rapportering
 • Lönehantering Betalningar
 • Budgetering
 • Årsavslutning Koncernredovisning Skattedeklaration
teamwork, cooperation, brainstorming-3213924.jpg

Revision

 • Lagstadgad och frivillig granskning
marketing online, social media, online-1427787.jpg

Vi gör allt digitalt

Platsen spelar ingen roll, oavsett var i Sverige ni befinner er. Vi erbjuder fullständigt digitala lösningar för våra tjänster.

En skräddarsydd lösning

Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning som möter era specifika behov och önskemål.

startup, start-up, people-593341.jpg

Bred kunskap

Från enmansföretag till större företag inom en mångfald av branscher, vi har omfattande erfarenhet och kunskap för att hjälpa er oavsett er verksamhetsstorlek och bransch.

Molnlösning

Med våra avancerade molnbaserade programlösningar kan du njuta av fördelarna med att arbeta i ett installerat program samtidigt som du drar nytta av de förmåner som molnplattformen erbjuder. Du får tillgång till kraftfulla funktioner, en hög prestanda och en förstklassig användarupplevelse. Dessutom ger molnlösningen dig fullständig tillgänglighet, vilket gör att du kan arbeta från olika platser och samtidigt samarbeta med andra inom samma företag. Med andra ord får du det bästa av båda världar.

Bolagsbildning & Bolagsändring

Att starta ett nytt företag kräver noggrann planering, administrativt arbete och kontakt med myndigheter. Vi finns här för att hjälpa dig med redovisning och andra tjänster för att underlätta din start. Vi tar hand om moms, skatter, fakturering, bolagsform och mer. Genom att anlita oss får du avlastning i administrationen och ovärderlig ekonomisk rådgivning. Vi erbjuder expertis och support för att du ska kunna komma igång på bästa sätt.

meeting, business, architect-2284501.jpg

Praktiska finansiella råd du kan lita på

På 369 Ekonomipartner AB är vi dedikerade till att hjälpa företag med sina ekonomiska behov. Vi är en pålitlig och erfaren partner som erbjuder en omfattande rad av ekonomitjänster. Med vår expertis inom redovisning, bokföring och skatterådgivning kan vi ge våra kunder den bästa möjliga supporten för att säkerställa deras framgång.
Vi förstår vikten av noggrannhet, effektivitet och pålitlighet när det gäller hantering av företagsekonomi. Genom att använda moderna tekniska lösningar och hålla oss uppdaterade med de senaste lagarna och reglerna kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje företags unika behov.

email, email marketing, newsletter-4284157.jpg

Statistik

Vi tillhandahåller statistik till olika organisationer och plattformar, inklusive FORA, Collectum och många fler.

Rulla till toppen